Nieuws: DirectAdmin koppeling gelanceerd

We zijn trots om aan te kondigen dat we recent een nieuwe integratie hebben gelanceerd met Direct Admin, een populaire webhosting beheersoftware. Deze integratie maakt het voor onze gebruikers eenvoudiger om hun bestaande servers en reseller pakketten te beheren. Vanaf nu is het eenvoudig om via instellingen pagina van je HelloHost pakket nieuwe servers te verbinden. Meer uitleg over de setup van deze koppeling is op de DirectAdmin kennisbank pagina te vinden.

Waarom DirectAdmin?

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar om servers te beheren. Veel hosting providers bieden standaard DA aan op alle reseller pakketten en we weten dat dit een veelgebruikte keuze is. Of je nu bestaande servers wilt integreren of net bent begonnen met het aanbieden van diensten, met deze koppeling kun je binnen 10 minuten aan de slag met je eigen hostingbedrijf.

Welke providers kan ik gebruiken?

Er zijn veel providers die standaard met DirectAdmin werken. Enkele voorbeelden waar wij onze koppeling getest hebben zijn OXXA, Versio en Vimexx. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden en kun je eenvoudig elke server verbinden met HelloHost.