Knowledgebases

OXXA verbinden

Met OXXA kun je zelf domeinen, SSL certificaten en reseller hosting verkopen. Door de API verbinding in Hello Host op te zetten kun je makkelijk beginnen.

Vanuit OXXA heb je je gebruikersnaam en een wachtwoord nodig. Het wachtwoord kun je zelf instellen in het OXXA controlepaneel. Ga hiervoor naar “Mijn account” en vervolgens “API”. Op deze pagina kun je een wachtwoord kiezen (er is maar een wachtwoord mogelijk, dit is voor al je APIs hetzelfde) en voeg het Hello Host IP adres toe aan de whitelist.

Log hierna in op Hello Host in de pagina “Instellingen” naar het tabje “oxxa” om de verbinden te maken. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik opslaan.

Let op: de testmodus is alleen bedoeld om domein registraties te simuleren. Fout gebruik kan kosten met zich meebrengen, wees daarom voorzichtig met het versturen van verzoeken.